Moon Voyager pro brush

Moon Voyager pro brush

Varenr: 382330
EAN: 5055403551685
Veil.399,00
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Puss, puss, så får du ros

Voyager pro er storebror i Moon sin børstefamilie, og denne kameraten er også fullt og helt vegansk! Skaft av bøk, hår av plantefiberet Tampico. Hårene er altså enda snillere med miljøet vårt enn plastikk (åffkårs), men også enn de vanlige villsvinhåra. Drømmebørste som er 100% plantebasert, dyrevennlig, og bionedbrytbar (det betyr at den råtner greit vekk selv om du soser den bort dypt nede i ei steinur på vestlandet første økta).

Tenk deg om når du børster. Busten på Voyager pro Brush er merkbart stivere enn grisebust, og kan derfor pusse ganske kraftig. Perfekt på det meste av kunstige klatregrep, og tregrepene på Moonboard, men kan være hard mot sandstein og svak gritstein.Til utebruk i Norge vil den være perfekt. Norsk stein er stort sett temmelig hard, på mange vis. Med Voyager Brush i neven kan du pusse vekk kalk, og til og med en og annen mosedott, eller rester av skogummi. Stor børste har sine fortrinn; Puss enda mindre, og klatre litt mer!

Hvem passer denne for?
Klatrere som holder på inne og ute. De som liker å ha optimale forhold når de trener eller presterer. Folk som liker 100% plantebaserte saker.

  • Laget av bøk
  • Tampicofiber i busta, veganske fiber
  • 20 x 2,5cm
  • Avtagende børstehode, 2,5cm på det dypeste
  • 16000 feksible børstehår!
  • Hensynsfull børsting etter økta di gir cred til deg, og mer ålreit friksjon for neste klatrer
Support
1845415