Moonvalley er et lite firma grunnlagt i 2018 av de profesjonelle randoski-, sti- og fjell-løperne Emelie Forsberg, Ida Nilsson og Mimmi Kotka. Produktene deres er et vitnesbyrd om at det faktisk kan gå an å lage svært gode plantebaserte, organiske og veganske sportsernæringsprodukter. Godsakene de lager er beregnet til bruk før, under og etter sport. Samtidig bevares det ekte. Ekte mat, ekte smak, ekte næring. Sentralt står et mål om bærekraft. På lag med naturen der altså. Sånn må det være, selvsagt. Som de sier det selv (på nynorsk): “From The Nordic Mountains With Love. Earth. Plant. Food”.

 

 

Organiske energibarer

En kombinasjon av organisk havegryn og dadler danner grunnlaget for barer stappfull av energi og naturlig sødme. Perfekt før, under og etter trening, eller bare som en digg og sunn snacks på farta. 

 

 

Organiske proteinbarer

Daddelmasse og erteprotein utgjør basen i disse velsmakende og smarte recoverybarene. Alt sammen organisk, selvfølgelig. Ingen nøtter, uten gluten, masse sunt snacks, og bra restitusjon. Denne esken inneholder 18 barer totalt, fordelt på tre ulike smaker blir det jammen 6 barer med kardemomme og kanel, 6 barer med sitron, og 6 barer med sjokolade. Kanskje bør restitusjon bli en egen sport snart?!

 

 

Organiske Sportsdrikk

Organisk sportsdrikke som gjør deg klar for lange og utfordrende dager i fjellet, på stier, i byen eller turer i skogen.