ARVA Box PRO NEO BT PRO. ARVA Box PRO NEO BT PRO. ARVA Box PRO NEO BT PRO. ARVA Box PRO NEO BT PRO. ARVA Box PRO NEO BT PRO.

Arva Box Pro (NEO BT Pro)

komplett boks m/NEO BT Pro, Guide+Axe

Varenr: 363755
EAN: 3700507913984
Veil.5 999,00
BeskrivelseSupport
Beskrivelse
Skredpakke med Neo BT, Guide 260 søkestang og Axe spade!
Perfekt for deg som ønsker profesjonelt utstyr der kun det beste er godt nok, med de mest tekniske produktene fra ARVA.

Neo BT Pro sender/mottakeren er den nyeste utviklingen fra Arva, og kommer med BlueTooth teknologi for en banebrytende opplevelse med sender/mottakeren din! BT teknologien gjør den kompatibel med en app på smarttelefonen din, som gir en rekke nyttig informasjon, programvareoppdateringer, opplæringsmoduler, tips og triks, samt automatiske påminnelser om å skifte ut batteriet. I seg selv har s/m analogt modus, standby modus, skrolle funksjon for å kunne fokusere deg inn på et spesifikt offer under søk. Søkrebredden er 80m i digitalt modus og 90m i analogt modus. Vekt inkludert batteri er 214g.

Guide 260 søkestang har et enkelt låsesystem som gjør den lett å bruke når uhellet først er ute, er konstruert av sterkt 7075 aluminium med 13mm bredde og presise markeringer av snødybde. Takket være den robuste konstruksjonen er den UIAA godkjent. Den pakkes ned i 37,5cm segmenter, måler 2.6m når i bruk, og veier 360g.

Axe spaden er en teleskopspade som kommer med et Y-håndtak, kompakt blad optimalisert for å grave ut snø, samt lav profil slik at den pakkes enkelt ned i sekken. Den er UIAA godkjent, veier 750g og er konstruert i anodisert aluminium for lengst mulig levetid. I tillegg til å brukes som normal spade gjør Y-håndtaket det mulig å enkelt bytte det ut med skaftet nede på krafsa for å konstruere en robust og effektiv krafse! Mål på spadebladet: 31cm x 23cm x 2.0mm. Lengde når utslått: 73-89cm. Skaftet måler 49cm når det er pakket sammen.
  • Komplett skredutstyrspakke!
  • NEO BT Pro skredsøker
  • Guide 260 søkestang
  • Axe spade

Hvem passer denne for?

For deg som ønsker deg komplet, profesjonelt skredutstyr i høy kvalitet til en ekstra god pris!
Support
1694649