ZipFit World Cup Sidewinder 21,5 ZipFit World Cup Sidewinder 21,5 ZipFit World Cup Sidewinder 21,5 ZipFit World Cup Sidewinder 21,5 ZipFit World Cup Sidewinder 21,5

ZipFit World Cup Sidewinder

21,5

Varenr: 380960
EAN:
Veil.4 192,50
BeskrivelseSupport
Beskrivelse
Øverstkommanderende!
World Cup Sidewinder-linerne er en kulminering over 30 års utvikling og er Sven Coomers foretrukne liner. Linern er utviklet for å oppnå den perfekte carving-svingen og for å overføre maksimal energi fra leggen til skiene. Lineren har en stiv plast-skinne på innsiden som går helt fra såle til toppen av skaftet og stiver opp innsiden enormt! Dette er dehøyest-ytende innerskoene for preparerte bakker og racing!

Interiøret har en neoprentunge, og resten er sydd med skinn av aller høyeste kvalitet, levert fra samme garveri som forsyner Ferrari. Så å kjøre fort er en del av DNA-et til disse linerne. For skiløpere som søker stabilitet og en passform som perfekt gjenspeiler formen på foten og leggen, er World Cup Sidewinders her for deg. Den økte følsomheten som kommer med skinninteriøret, kombinert med den stabile drivkraften til sidewinder-designet, gir den beste kraftoverføringen som er mulig.

Tilpasning: Alle ZipFit-linerne har 3 lommer med tilgang til tunge og hver side av ankelen for påfyll av ekstra kork-materiale. Her kan du virkelig få en ordentlig god passform som låser foten i skallet.
  • Lisser og Powerstrap: er designet for å holde hælen og midtre del av fot på plass i innerskoen
  • Merinoull og Thinsulate: tåboksen er isolert med Thinsulate og merinoull som holder deg varm
  • Lær-liner: innersiden av lineren er trukket i 1mm lær
  • Neopren tåboks: Fleksibel tåboks i neopren
  • Justerbare kork-lommer: Tre lommer med kork gir deg mulighet til å justere perfekt passform
  • Plast-skinne: Rigid plastskinne fra sålen til toppen av innskoen på innsiden hindrer ankelkollaps!

Hvem passer denne for?

Passer til allmountain-bruk og frikjøring.
Support
1834390