Wild Country Mosquito women's harness Wild Country Mosquito women's harness

Wild Country Mosquito women's harness

S

Varenr: 360285
EAN: 4053866556576
Veil.1 699,00
Størrelse
S
M
BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse
Super lettvekter
Dette er superselen fra Wild Country med tilpasninger for å gi kvinnelige brukere ekstra komfort og nytte. Mosquito er videreutviklet med tanke på kvinners anatomi. Mindre diameter på midjebeltet, men litt større beinløkker, ekstra støtte til nedre del av korsrygg ved at midjebeltet er en del bredere her. I tillegg har selen litt større avstand mellom midjebeltet og lårløkker for å ta hensyn til kvinners bekken.
Selv med alle disse tilpasningene er Mosquito først og fremst en minimalistisk og super klatresele for hardere sportsklatring helt opp til høyeste nivå. Smidig midjebelte som puster godt. To stive utstyrsløkker i front, to mykere utstyrsløkker lenger bak.

Mosquito er den letteste selene Wild Country noen sinne har laget.

Det lette og laminerte hofteebelt har en integrert bærende konstruksjon som fordeler belastningen jevnt over hele selestrukturen. Superlett mesh-polstring som er robust, hurtigtørkende og slitesterk med sømløse kanter som er myk og glatt mot huden.

En viktig sikkerhetfunksjon er slitasjeindikatoren på det forsterka, nedre innfestingspunktet til sentralløkka. Når du begynner å se røde tråder i materialet er det en tydelig indikator på at selen bør pensjoneres.

Mosquito har fire lette men solide utstyrsløkker. De fremre er oppstiva mens de to bakre er myke for ikke komme i konflikt med ryggsekk
Heiseløkke i ryggen som også kan fungere som innfestingspunkt for kakposen.
  
  • Ultra-lettvekts (240g i XS)
  • Integrert slitasjeindikator ved nedre innbindingspunkt
  • Faste lårløkker
  • Så lett og komfortabel at du glemmer at du har den på deg. Helt til du trenger den. Da er den der, heldigvis.
  • Denne versjonen er spesialtilpasset kvinnelig anatomi    
  • Finnes i størrelsene XS, S og M  
   
Vekt - 255g

    

Hvem passer denne for?

Damer. Sportsklatrere, Sports-tradklatrere på den skarpe enden av graderingsskalaen. Alle som ønsker klatresele med lav vekt.
Størrelser dame
Tilbehør
Support
1666604