Salewa Ortles Hybrid Tirolwool Kid Jkt Salewa Ortles Hybrid Tirolwool Kid Jkt Salewa Ortles Hybrid Tirolwool Kid Jkt

Salewa Ortles Hybrid Tirolwool Kid Jkt

syrah 128

Varenr: 365887
EAN: 4053866439756
Veil.1 499,00
Fargesyrah
Salewa Ortles Hybrid Tirolwool Kid Jkt
syrah
Størrelse
BeskrivelseSupport
Beskrivelse
Isolasjonsjakke for aktive barn
Vindtett jakke isolert med Tirol wool, et isolasjonsmateriale som er basert på en blanding av ull fra Tiroler Bergschafe(Tyrolsk fjellsau) og polyester fiber. Kombinasjonen av relativt stive fibere fra den tyrolske fjellsauens ull og syntetiske fibre gir et lett pakkbart materiale med høy isolasjonseffekt. Tirolwoolen har også gode temperaturregulerende egenskaper med god pusteevne den passer derfor godt til barns aktivitetsnivå som varierer fra full fres til stillstand.
  • Isolert hette med justering
  • Ergonomisk utformede ermer rundt albue
  • Forsterket med Durastretch på utsatte steder
  • Elastiske mansjetter på arm og i midja
  • Front glidelås med vindklaff
  • 2 lommer med glidelås
  • Brystlomme med glidelås
  • Tirol wool har gode fuktransporterende egenskaper
  • Isolasjon 40% ull og 60% polyester
  • Ytterstoff, 20D ripstop i nylon med Durastertch forsterkninger
Vekt - 230 g
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Support
1711849