Salewa Flex Cap syrah M

Salewa Flex Cap

syrah M

Varenr: 361732
EAN: 4053866498388
Veil.399,00
Fargesyrah
Salewa Flex Cap calypso coral M
calypso coral
Salewa Flex Cap navy blazer M
navy blazer
Salewa Flex Cap syrah M
syrah
Størrelse
S
M
L
BeskrivelseSupport
Beskrivelse
Ultralett caps!
Flex Cap er en lett og stretchy caps for turbruk. Puster godt og sitter godt.
  • Onesize
Vekt - 45 g
Materiale:
  • Elastane 15 %, Polyester 85 %
Størrelsestabell
Størrelse S M L
Omkrets hode i cm 56 58 60
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Support
1678266