Dynafit Traverse 22 Backpack black out M/L Dynafit Traverse 22 Backpack black out M/L Dynafit Traverse 22 Backpack black out M/L

Dynafit Traverse 22 Backpack

black out M/L

Varenr: 357079
EAN: 4053866556033
Veil.1 799,00
Fargeblack out
Dynafit Traverse 22 Backpack storm blue/blueberry M/L
storm blue/blueberry
Dynafit Traverse 22 Backpack beet red/black out M/L
beet red/black out
Dynafit Traverse 22 Backpack black out M/L
black out
Dynafit Traverse 22 Backpack sage/burgundy L/XL
sage/burgundy
Størrelse
BeskrivelseSupport
Beskrivelse
Maksimalt med minimalt
Løpevest inspirert ryggsekk, med opplegg for både, drikke, utstyr og telefon på skulderstroppene. Luftig og behagelig 3D- mesh i ryggen. Sekken kan enkelt komprimeres slik at innholder alltid holder seg på plass.
  • Avtagbar vanntett-lomme
  • Soft-flask lommer med glidelås
  • Høydejustering på skulderstroppene
  • Elastisk brystspenne
  • Sideinngang til hovedrommet
  • Avtagbar padding og avtagbart hoftebeltet
  • Kompatibel med drikkeblære
  • Fløyte
Vekt - 435 g
Volum 22 liter
  • PFC-fri
Størrelser
S/M M/L
Rygglengde (cm) 41 44
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Support
1640855