1128667

Dynafit FT Graphic SK

flamingo 43-46

Varenr: 297172
Fargeflamingo
Dynafit FT Graphic SK
dawn
Dynafit FT Graphic SK
flamingo
Dynafit FT Graphic SK
winter moss
Størrelse
BeskrivelseSupport
Beskrivelse
Varme og tettsittende!
FT Graphic sokkene løfter ikke bare outfiten flere hakke på skimoteskalaen, men de er også meget funskjonelle og varme! Tettsittende og med medium demping i tørne og i helen. Hurtigtørkende og varme!
  • Komfortable
  • Varme
  • Tettsittende
Vekt - 54 g
Materiale:
  • Elastan 2%, Merinoull 25%, Polyamid 51%, Polyester 22%
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Support
1128667