ARVA Swith Tour Bundle. ARVA Swith Tour Bundle. ARVA Swith Tour Bundle. ARVA Swith Tour Bundle. ARVA Swith Tour Bundle. ARVA Swith Tour Bundle. ARVA Swith Tour Bundle. ARVA Swith Tour Bundle. ARVA Swith Tour Bundle.

Arva Airbag Switch Mixed Bundle 18+32 L

skredsekksystem, m/ 18 og 32L sekkerom

Varenr: 386763
EAN: 3700507914318
Veil.9 299,00
BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse
2-i-1 skredsekk med utskiftbare sekkerom!
Switch Tour Bundle gir deg både Switch basen med REACTOR airbag systemet, samt to praktiske sekkerom med forskjellig volum som du enkelt kan skifte mellom ved hjelp av en glidelås. Her får du med andre ord "både i pose og sekk"!
 
Denne sekken er perfekt dersom du ønsker en ballongsekk til heiskjøring og dagsturer.

Tour serien til ARVA er konstruert i 100% resirkulerte materialer fri fra PFC for minst mulig miljøavtrykk, og er designet for lange eller korte dager i fjellet der du ønsker praktisk organisering av utstyret ditt.

Ride 18 sekkerommet:
Fjærlett sekkesystem designet for skikjøring i anlegg og kortere turer, med en rekke praktiske løsninger for oppbevaring og organisering av utstyret ditt. En separat frontlomme er designet for skredutstyr, den kommer med en innebygget hjelmholder, liten glidelåslomme til småstæsj, 2 isøksløkker og muligheten til å bære skiene dine diagonalt eller i A-frame.

Tour 32 sekkerommet:   
32L gjør dette eksterne sekkerommet til en perfekt turkompis å ha med seg på lange dager i fjellet. Den kommer med elastiske utvendige lommer til det du skulle ønske deg enkel tilgang til, og stropper for ekstra oppbevaring og bærekapasitet. Feste for 2 isøkser, innebygget hjelmholder, egen lomme i front til skredutstyr.

NB! Patron må kjøpes separat.  
 • Inneholder Switch base med REACTOR airbag systemet, Ride 18 sekkerom og Tour 32 sekkerom.
 • Sekken har praktisk oppbevaringssystem med lommer til skredutstyr, verdisaker, og ekstra plagg.
 • Bær skiene i A-frame, diagonalt, eller ta med deg brett, staver, tau og isøkser.
 • Kompatibel med drikkeblærer
 • Justerbar rygglengde fra 40-50cm
 • 3D Fit 3-i-1 justeringssystem for optimal tilpasning av sekken
 • TUV GS sertifisert
 • EN16716 standard
 • Volum: 18L og opptil 32L

Hvem passer denne for?

For deg som ønsker en komplett skredsekk med utskiftbare sekkerom for bredt bruksområde og rett og slett et godt kjøp!
Materiale:
 • MIPAN REGEN-ROBIC 330D resirkulert polyamid og 200D og 300D resirkulert polyester
 • Switch base: MIPAN REGEN-ROBIC 330D recycled polyamide, 200D recycled polyester and 330D high-strength polyester.
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Tilbehør
Support
1881668