Arva Airbag Tour 40 Switch grey

Arva Airbag Tour 40 Switch

grey

Varenr: 373026
EAN: 3700507914578
Veil.9 499,00
Fargegrey
Arva Airbag Tour 40 Switch grey
grey
BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse
Komplett skredsekk med utskiftbare sekkerom!
Tour 40 Switch, komplett med utskiftbart 40+L sekkerom, REACTOR airbag systemet og Switch basen. Du kan enkelt skifte volum og type sekkerom ved å bestille ekstra sekkerom separat. Sekkerommene skiftes ut ved hjelp av en glidelås og gir deg endeløse muligheter for å velge den løsningen som passer best for dagens tur! Hele REACTOR serien til ARVA bygger lite ut fra kroppen, og gjør det enkelt å velge skredsekk når man skal ut på tur.

Tour serien er et fjærlett sekkesystem designet for lange turer i fjellet der vekta teller, med en rekke praktiske løsninger for oppbevaring og organisering av utstyret ditt. En separat frontlomme er designet for skredutstyr, sekken kommer med hjelmholder, tauholder, 2 isøksløkker og muligheten til å bære skiene dine diagonalt eller i A-frame, samt gode løsninger for splitboard. Tour 40 kan gi deg så mye som 50L kapasitet takket være roll-top systemet og gjør dermed mulighetene for å ha med deg skredsekk på flerdagsturer praktisk, enkelt og ikke minst med så lav vekt som mulig! To måter å få tilgang til hovedrommet på slik at du kan holde deg vel organisert gjennom turen. Utvidbare sidelommer for feller, drikkeflaske, hansker eller andre ting du ønsker rask tilgang på. Her får du nok med plass til tau, stegjern, overnattingsutstyr, samt ekstra rause måltider når du skal ut på lengre turer. Tour serien til ARVA er konstruert i 100% resirkulerte materialer, samt fri fra PFC for minst mulig miljøavtrykk.

NB! Patron følger ikke med.
  • Komplett system med sekkerom, Switch basen med REACTOR airbag systemet til ARVA.
  • Sekken har praktisk oppbevaringssystem med lommer til skredutstyr, verdisaker, ekstra plagg og hjelmholder
  • Bær skiene i A-frame, diagonalt, eller ta med deg brett og isøkser
  • Kompatibel med drikkeblærer
  • Justerbar rygglengde fra 40-50cm
  • 3D Fit 3-i-1 justeringssystem for optimal tilpasning av sekken
  • TUV GS sertifisert
  • EN16716 standard
  • Volum: 50L
Vekt - 1950 g

Hvem passer denne for?

For deg som ønsker en lett og allsidig skredsekk med muligheten for å skifte ut sekkerommet etter ønske!
Materiale:
  • Sekkerommet: MIPAN REGEN-ROBIC 330D resirkulert polyamid og 200D og 300D resirkulert polyester
  • Switch basen or REACTOR systemet: MIPAN REGEN-ROBIC 330D resirkulert polyamid, 200D resirkulert polyester og 330D høystyrke polyester.
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Tilbehør
Support