Arva ST 30. Arva ST 30. Arva ST 30. Arva ST 30. Arva ST 30. Arva ST 30. Arva ST 30.

Arva ST 30

black

Varenr: 368276
EAN: 3700507911959
Veil.2 399,00
Fargeblack
Arva ST 30.
black
BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse
Robust og praktisk sekk til ski, snowboard og topptur!
Minimalistisk og stilrent design, kombinert med en rekke praktiske løsninger gjør dette til en soleklar kandidat for å kunne bli din nye topptursekk. Materialet består av PFC-fritt Ripstop N400-D PU2 som er svært slitesterkt og vannavstøtende. Stroppene kan konfigureres til å komprimere sekken, bære snowboard eller truger, bære ski i A-frame eller diagonalt, eller tas helt av. Sekken har et ergonomisk hoftebelte med to store sidelommer og to utstyrsløkker for lengre dager og alpine turer, det finnes også to isøksfester i front. Sekken har en god passform som kan justeres og tilpasses din rygg ved hjelp av 3D-FIT justeringssystemet til ARVA, og den har selvfølgelig et eget rom til skredutstyr slik at du kan holde sekken godt organisert. To ytre lommer til goggles og verdisaker. Bryststroppen har fløyte til nødsituasjoner.
  • Bær skiene i A-frame eller diagonalt
  • Bær snowboard ved å konfigurere stroppene på tvers
  • Egen lomme til skredutstyr
  • To utstyrsløkker på hoftebeltet samt to isøksfester for alpine eventyr
  • Solid og robust materiale i ripstop, denne sekken skal vare lenge
  • YKK Aquaguard glidelås for enkel tilgang gjennom siden
  • Volum: 30L
Vekt - 1150 g

Hvem passer denne for?

For deg som ønskeren robust og praktisk sekk til ski, snowboard og topptur!
Materiale:
  • PFC-fri N400D PU2 ripstop
  • YKK Aquaguard glidelåser
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Tilbehør
Support
1730999