ARVA Switch Tour 25 Sekkerom. ARVA Switch Tour 25 Sekkerom. ARVA Switch Tour 25 Sekkerom.

Arva Switch Tour 25 Sekkerom

petrol blue

Varenr: 346131
EAN: 3700507913755
Veil.799,00
Fargepetrol blue
ARVA Switch Tour 25 Sekkerom.
petrol blue
Arva Switch Tour 25 Sekkerom grey
grey
BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse
25L sekkerom til ARVA Switch systemet!
Tour 25 Switch sekkerom, skiftes enkelt ut med en glidelås på Switch basen din (kjøpes separat).

Fjærlett sekkesystem designet for lange dagsturer i fjellet, med en rekke praktiske løsninger for oppbevaring og organisering av utstyret ditt. En separat frontlomme er designet for skredutstyr, den kommer med en innebygget hjelmholder, 2 isøksløkker og muligheten til å bære skiene dine diagonalt eller i A-frame. Tour serien til ARVA er konstruert i 100% resirkulerte materialer fri fra PFC for minst mulig miljøavtrykk.

  • Inneholder kun Tour 25 Switch sekkerom (ramme og ballongsystem ikke inkludert)
  • Sekken har praktisk oppbevaringssystem med lommer til skredutstyr, verdisaker, ekstra plagg.
  • Bær skiene i A-frame, diagonalt, eller ta med deg brett og isøkser.
  • Kompatibel med drikkeblærer
  • Justerbar rygglengde fra 40-50cm
  • 3D Fit 3-i-1 justeringssystem for optimal tilpasning av sekken
  • TUV GS sertifisert
  • EN16716 standard
  • Volum: 25L
Vekt - 300 g

Hvem passer denne for?

For deg som ønsker et ekstra sekkerom til Switch systemet ditt, som har en lett konstruksjon og praktiske lommer til oppbevaring av alt du trenger på en dagstur.
Materiale:
  • MIPAN REGEN-ROBIC 330D resirkulert polyamid og 200D og 300D resirkulert polyester
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Tilbehør
Support
1551960